Paola van der Sluijs

Tijdens mijn werk kwam ik naast blijdschap bij de geboorte van een kind ook in aanraking met verdriet en rouw. In het ziekenhuis heb ik ook bevallingen begeleid waarbij het kindje te vroeg of ziek ter wereld kwam of overleden was.
Ook persoonlijk heb ik te maken gehad met verlies en rouw. Daarvoor heb ik gesprekken gehad met een therapeut en dit heeft me veel geholpen. Ik geloof in de kracht van aandacht en echt contact met mensen. Ook ben ik er van overtuigd dat het helpt als je stilstaat bij je emoties en waar het echt om gaat in jouw leven.

Ik ben deze praktijk begonnen vanuit de overtuiging dat er aandacht moet zijn voor de periode na een moeilijke zwangerschap.
Hiervoor heb ik de driejarige opleiding professionele communicatie bij Phoenix in Utrecht gedaan. In mijn begeleiding werk ik volgens de uitgangsprincipes van Transactionele Analyse, NLP en Systemisch Werken.
Ook ben ik geschoold als relatietherapeut volgens de EFT methode (Emotionally Focused Therapie). Samen met mijn partner Peter geef ik deze therapie.